ΠΑΟΚ

Ήρθε και ο Σαμπράνο!

Brazil's Elias, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine)
Σαμπράνο (AP Photo/Nelson Antoine) AP PHOTO/NELSON ANTOINE

Ο Περουβιανός, Κάρλος Σαμπράνο, έφτασε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να τελειώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ πάει και για δεύτερο μπαμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο Κάρλος Σαμπράνο ταξίδεψε με το αεροπλάνο, έφτασε στις 16:30 από το Ντίσελντορφ στην Ελλάδα και όπως λένε στην Τούμπα, τον φέρνουν την ώρα που δουλεύουν παράλληλα για να πετύχουν συμφωνία για την απόκτησή του, πιθανόν με δανεισμό.

Ο Σαμπράνο είναι εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού. Γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1989, πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Σάλκε το καλοκαίρι του 2009. Από το 2012 και για τέσσερα χρόνια φόρεσε την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία την σεζόν 2015-16 είχε 21 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2016, όταν και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, μετακόμισε στο Καζάν για λογαριασμό της Ρουμπίν, εκεί που την περσινή σεζόν έγραψε 20 συμμετοχές.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό του προφίλ, η δυνατότητά του να μπαίνει σε προσωπικές μονομαχίες και να αναλαμβάνει τις "επικίνδυνες αποστολές" που αφορούν την αντιμετώπιση του επιθετικού "όπλου" της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

AP Photo/Nelson Antoine

Παρακολοθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ