ΠΑΟΚ

Ερχεται "φουριόζος" ο Σαββίδης

Ερχεται "φουριόζος" ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΣ και στη συνέχεια θα έχει σύσκεψη με όλα τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καθοριστούν πόσα χρήματα θα μπουν στην ομάδα.

Αρκετά ζητήματα θα μπουν σε μια σειρά όσο ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στην Τούμπα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει συγκαλέσει για την Κυριακή (26/4) μεγάλη σύσκεψη με όλα τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, κατά την οποία θα αναλυθούν ζητήματα οικονομικής πολιτικής και θα καθοριστούν πόσα χρήματα θα μπουν άμεσα στην ΠΑΕ και με ποιον τρόπο.

Δηλαδή, πόσα θα εισρεύσουν μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και πόσα με ομολογιακό δάνειο από την εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ.

Τα ποσά αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα αφορούν, κυρίως, τις οφειλές προς το Δημόσιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθούν κατευθύνσεις και για μεταγραφικά ζητήματα.

Οσον αφορά το ζήτημα των χρεών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στη διάθεσή της όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, ακόμη και αυτά που πιστοποιούν ότι οι υποθέσεις δεν εκδικάστηκαν, και το μόνο που απομένει είναι να προκύψει από την αρμόδια ΔΟΥ το ακριβές ποσό που θα πληρωθεί. Οι τελευταίες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν οριστικά την Δευτέρα, την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ