ΠΑΟΚ

Ερωτήσεις - "μπηχτές" προς Βασάρα από ΠΑΟΚ

Ερωτήσεις - "μπηχτές" προς Βασάρα από ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίασαν τις εξελίξεις στη διαιτησία, αφήνοντας αιχμές για τον πρώην -πλέον- επιδιαιτητή, Κύρο Βασάρα.

Η αποχώρηση του Κύρου Βασάρα από την θέση του επιδιαιτητή, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτή φαίνεται πως έχει γίνει, σχολιάστηκε στο εσωτερικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο του βορρά εξέφρασαν τις απορίες τους, που ήταν οι εξής: "

Γιατί ο Κύρος Βασάρας δεν παραιτήθηκε ή έστω δεν διέρρευσε την πρόθεσή του την 1η Οκτωβρίου μετά την ομοβροντία των ανακοινώσεων όλων των ομάδων εναντίον του;

 Γιατί η δική του θητεία δεν παρατάθηκε αυτόματα μαζί με τις εκλογές της ΕΠΟ; Εφόσον η θητεία του ήταν αρχικά προγραμματισμένη μέχρι τις εκλογές που θα διεξάγονταν 1η Οκτωβρίου".


Οι ασπρόμαυροι λένε πως έχουν πληροφορίες ότι ο Βασάρας μαζί με τον Γκρούτση άλλαξαν τον αρχικά ορισθέντα βοηθό Δόση, με την αιτιολογία ότι ο συγκεκριμένος είχε παίξει την 1η αγωνιστική στο Ολυμπιακός-Βέροια, δηλαδή 3 αγωνιστικές πριν. Για το γεγονός αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει το σχόλιο του Βασάρα και προειδοποιεί πως σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί, θα κινηθεί νομικά εναντίον του, καθώς την θέση του Δόση πήρε ο Χούσκογλου.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Βασάρας απ' τη θέση του επιδιαιτητή
Η σιωπή και το... σκριν του Χουσκόγλου
Βαρούχας: "Αλλοίωση αποτελέσματος στη Βέροια"
Επίθεση του ΠΑΟΚ με καταγγελίες για την διαιτησία στη Βέροια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ