ΠΑΟΚ

Έριξαν το βάρος στην ειδική αντοχή

Έριξαν το βάρος στην ειδική αντοχή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενα ξεχωριστό πρόγραμμα που ετοίμασαν ο Ίβιτς και οι συνεργάτες του περίμενε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση.

Μία πολύ επίπονη και εξαντλητική προπόνηση περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής (με εναλλαγές ρυθμού και έντασης και με έμφαση στην ταχυδύναμη και την αντοχή σήμερα) με τρεις σταθμούς με μπάλα και χωρίς μπάλα.

Ανά ημέρα θα αλλάζουν οι τομείς στους οποίους δουλεύει η ομάδα.Ο Γκόικο Τσίμιροτ και Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης και την Δευτέρα (28.03) θα υποβληθούν σε προγραμματισμένο ιατρικό επανέλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας τους.

Η ευχάριστη είδηση έχει να κάνει με την παρουσία του Τέρι Αντόνις στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ οι Κωνσταντινίδης, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης, Ζάιρο έμειναν για ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία στο γυμναστήριο, στο οποίο οι παίκτες πηγαίνουν πλέον καθημερινά για έξτρα δουλειά στη μυική ενδυνάμωση.

Αύριο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ