ΠΑΟΚ

"Έψησε" Τόιβονεν, το παλεύει με Ρεν

"Έψησε" Τόιβονεν, το παλεύει με Ρεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν, με όπλο και τα "σίγουρα" 5 εκ. ευρώ από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πάει να κάνει μεταγραφικό colpo grosso στο φινάλε του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Μεγάλος πόθος του Φρανκ Άρνεσεν για την επίθεση του ΠΑΟΚ είναι ο Όλα Τόιβονεν. Εδώ και σχεδόν δύο μήνες καλλιεργεί το έδαφος για την μεταγραφή του 29χρονου επιθετικού (το Sport24.gr καταγράφει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του) και πλέον έχει έρθει η ώρα για την τελική κρούση.

Έχοντας ως νέο όπλο τα 5 εκ. ευρώ που ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του από την παρουσία στους ομίλους τουEuropaLeagueκαι τη σύμφωνη γνώμη του ΙβάνΣαββίδη για τους χειρισμούς του, επιχειρεί τις τελευταίες ώρες να αγοράσει τα δικαιώματα του Σουηδού από τη Ρεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Άρνεσεν έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Τόιβονεν και, με σύμμαχο τον παίκτη, επιχειρεί να αποσπάσει και το «οκ» της Ρεν. Η γαλλική ομάδα που σήμερα δεν θα έχει ούτε στον πάγκο της στο ματς με τη Λιόν τον Τόιβονεν (είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται) έχει δεχθεί αξιόλογη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, καλύτερη από αυτές της Γαλατασαράι και της Τράμπζονσπορ.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα της υπόθεσης, οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Τόιβονεν ξεπερνούν πλέον το 50%.

Γράφουν για Τόιβονεν και Μάιντς

H υπόθεση του Όλα Τόιβονεν είναι στο μυαλό των ανθρώπων ΠΑΟΚ, με την ιστοσελίδα goal.comπάντως να γράφει για την προοπτική ο παίκτης να μετακομίσει στην Μάιντς .Συγκεκριμένα τονίζεται μεταξύ άλλων πως ο ποδοσφαιριστής " εγκαταλείπει την Ρεν" και αναφέρεται η περίπτωση να υπογράψει στην γερμανική ομάδα την επόμενη εβδομάδα. Υπογραμμίζεται ακόμη πως δεν πήρε πολύ χρόνο την περασμένη σεζόν και πως αποτελεί ζητούμενο να γίνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Ψάχνει το "μπαμ" και στην Ισπανία

Ο υψηλόσωμος φορ με φινλανδικές ρίζες δεν είναι ο μόνος παίκτης με τον οποίο ασχολείται ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής κάνει επαφές και για παίκτη που αγωνίζεται στην Ισπανία και έχει πολύ καλό όνομα. Περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη περίπτωση και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται δεν έχουν διαρρεύσει.

Ρατς: "Κομμάτι μου ο ΠΑΟΚ"

Ο Ραζβάν Ρατς έδειξε πόσο "δεμένος" είναι με τον Δικέφαλο με αποχαιρετιστήιο μήνυμά του μέσω instagram

Ποστάροντας μία φωτογραφία με φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Ρατς που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο, έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα: "Ακόμη και αν τα πράγματα τελείωσαν έτσι, πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που με βοήθησαν να αποδώσω καλά στον ΠΑΟΚ και να ζήσω ωραία συναισθήματα. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και την εκτίμηση... Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα κομμάτι μου...".

"Έψησε" Τόιβονεν, το παλεύει με Ρεν
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ