ΠΑΟΚ

Επιθεωρεί τα μέτρα με Ολυμπιακό ο Σαββίδης

Επιθεωρεί τα μέτρα με Ολυμπιακό ο Σαββίδης
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης γύρισε από τις ΗΠΑ και αναμένεται ο ίδιος προσωπικά να επιθεωρήσει τα μέτρα ούτως ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ταξίδι που έκανε στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα και την παρουσία του στην Νέα Υόρκη. Με βάση την διάθεση που είχε εκφράσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τις προηγούμενες μέρες, ο ίδιος προσωπικά θα επιθεωρήσει τα μέτρα ούτως ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ο Σαββίδης θα κάνει όλον τον γύρο του γηπέδου της Τούμπας προκειμένου να διαπιστώσει ότι όλα έχουν γίνει βάσει του σχεδίου που υπάρχει για να μην συμβεί το παραμικρό στον αγώνα της Τετάρτης. Υπάρχει και μια σκέψη να δει το ματς με τον Ολυμπιακό από την Θύρα 4, αν και γι' αυτό οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν τι θα κάνει στο παιχνίδι του Κυπέλλου

Πουλήθηκαν 12.500 εισιτήρια

Με καλούς ρυθμούς συνεχίστηκε και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά και το κλείσιμο της σημερινής μέρας έχουν διατεθεί περίπου 12.500 εισιτήρια από τα περίπου 19.500 που είχαν εκδοθεί (δεν υπολογίζονται τα διαρκείας). Sold out έχει γίνει στη θύρα 4. Αύριο, αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ