ΠΑΟΚ

Επίθεση του ΠΑΟΚ με καταγγελίες για την διαιτησία στη Βέροια

Επίθεση του ΠΑΟΚ με καταγγελίες για την διαιτησία στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στη Βέροια και το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν, ο δικέφαλος του Βορρά εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τον επόπτη πως ενέργησε με δόλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε ούτε στη Βέροια (0-0) και μετά από 4 αγώνες έχει μόλις 5 βαθμούς και με ανακοίνωση μετά το τέλος της αναμέτρησης κατηγορεί τον βοηθό και όχι μόνο, για την ακύρωση του γκολ, ενώ παράλληλα ζητάει από τον Βασάρα να τον διαγράψει.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

" Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του.

Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία.

Μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο.

Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ