ΠΑΟΚ

Επίθεση συνδέσμων ΠΑΟΚ σε Σαββίδη: "Ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει ότι είναι ο Θεός"

Επίθεση συνδέσμων ΠΑΟΚ σε Σαββίδη: "Ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει ότι είναι ο Θεός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δέκα Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη "ξεροκέφαλο μεγαλομέτοχο που νομίζει ότι είναι ο ο Θεός", μιλούν για αυλή από "αβουλα ανθρωπάκια" και "μπόχα των ΜΜΕ".

Την πιο σφοδρή επίθεση από τη μέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρισμούς που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, εξαπολύουν στον Ιβάν Σαββίδη δέκα Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, από τους μεγαλύτερους, με αφορμή και την εκδήλωση για τα 90 χρόνια και τις νέες δηλώσεις του για τις σκέψεις του να κατέβει η ομάδα στο Καραϊσκάκη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για λάθος κινήσεις από τον Σαββίδη που έφεραν την " αγωνιστική τραγωδία των τελευταίων τεσσάρων ετών", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ στη συνέχεια δεν αποφεύγουν τους χαρακτηρισμούς: " Ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει οτι είναι ο θεός".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "20 Απριλίου 2016 κάποιοι πέρασαν μαγεία τραγουδώντας για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας στους δρόμους και από την άλλη ένα συνονθύλευμα κουστουμαρισμένων μισαλλόδοξων αποτελούμενο δυστυχώς και από πολύ σημαντικά για την ιστορία μας πρόσωπα, πνίγηκαν από τον εμετό του lifestyle.

Αντί να παρεξηγιέται ακούγοντας πως ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχ... καλά θα κάνει να κοιταχθεί στον καθρέφτη για να δει τον υπεύθυνο της διοικητικής και αγωνιστικής τραγωδίας των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Από το ξελάσπωμα του revolution που μας φόρτωσε καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια ευρώ χρέη, την αναβάθμιση και πρόσληψη άβουλων υποτελών και υποτακτικών δούλων σε καίρια και διοικητικά πόστα, από τα ηθελημένα στραβά μάτια σε παρεμβάσεις μάνατζερ,από την συμπεριφορά εξωαγωνιστική και εσωαγωνιστική ποδοσφαιριστών και προπονητών, από τους παραφουσκωμένους ισολογισμούς και τις απανωτές ΑΜΚ οδηγηθήκαμε στην πιο περίεργη, ντροπιαστική και μπερδεμένη φάση της της ιστορίας μας.Δυστυχώς όμως πάνω από όλα κουραστήκαμε.

Η μπόχα των ΜΜΕ και η διάθεση αυτών να ωραιοποιήσουν την ανυπαρξία και την παρακμή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα χαμηλώνοντας τις προσδοκίες και αλλάζοντας το dna του ΠΑΟΚτσή μας προκαλεί αναγούλα.

Το σύστημα ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλά την δουλειά του, δουλοπρεπή ανθρωπάκια αποτελούν την αυλή του μεγαλομετόχου σιωπούν και δεν έχουν το σθένος να του πουν έστω και μια φορά όχι, φοβούμενοι πως οποιαδήποτε άρνηση σε αυτόν θα τους απεξαρτήσει από το μεροκάματο του σάλιου. Από την άλλη ο ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει οτι είναι ο θεός δεν δέχεται κουβέντα και το αποτέλεσμα όλων αυτών...η ομάδα για την οποία είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε και για την οποία κάποιοι πέθαναν στον δρόμο, κάνει αλλαγή στο 90 για να μην χάσει από τον Πλατανιά (τα κόκκαλα του Τσαρπανά τρίζουν).Η απάντηση σε όλο αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αποστροφή μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς Σαββίδη σε αυτήν την πόλη υπάρχουν και κάποιοι που δεν περιμένουν στην σειρά μήπως και σου πατήσουν τα δάχτυλα για να τους προσέξεις. Η συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα κατέβει ή όχι στο καραισκάκη αποτελεί από μόνη της ντροπή για τον σύλλογο και για εσένα μετά από όσα δήλωσες μετά το παιχνίδι του κυπέλλου εκείνη την ιστορική μέρα-ορόσημο για την οπαδική μας κουλτούρα.

Σαββίδη ο λαός σου έδειξε τον δρόμο, αναγκάσαμε τους πάντες για πρώτη φορά στην ιστορία να αποδεχθούν πως ό,τι έγινε, έγινε με ηθική αυτουργία της εγκληματικής οργάνωσης. Φρόντισε έστω και την ύστατη στιγμή να αποδείξεις ότι δεν ξοδεύεις γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί θέλεις πραγματικά να σε αγαπήσουμε γι αυτό που είσαι και λες ότι πρεσβεύεις.
ΥΓ .Δύναμή σου μονάχα οι οπαδοί σου!ΥΓ1.Χρόνια πολλά Δικέφαλε!

Σύνδεσμοι Νεάπολης,Τούμπας,Επταλόφου,Ηλιούπολης,Κατερίνης,Ευόσμου,Μακεδόνες,ΘΥΡΑ 4,Πανελλήνιος,B.E.M".

"Να μην κατέβει η ομάδα Καραϊσκάκη"

Στην ανακοίνωση μπορεί να εκφράζεται έμμεσα, όμως, στη ραδιοφωνιοκή εκπομπή των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ στο Ρ/Σ Libero, τονίστηκε ευθαρσώς: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κατέβει σε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι λάθος. Δεν πρέπει να αλλάξει η απόφαση. Είναι μία ακόμη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Να δείξουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με την απόφαση να μην παίξει σε αυτό το παιχνίδι».

Αργότερα, μέσα στην ημέρα στους δέκα συνδέσμους που έχουν υπογράψει την ανακοίνωση προστέθηκαν και οι παρακάτω ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 27: Έδεσσας, Πανοράματος, Κιλκίς, Πολίχνης, Λαγκαδά,Αλεξάνδρειας, Düsseldorf, Τρικάλων, Κουφαλιών, Γιαννιτσών, Ωραιοκάστρου, Ιωαννίνων, Μυτιλήνης, Ρόδου,Σκύδρας, Περαίας, Πτολεμαΐδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ