ΠΑΟΚ

Επίθεση στο twitter από ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter έκανε τρία tweets - επιθέσεις σε αυτόν του Παναθηναϊκού με αφορμή την αποβολή του Αμρ Ουάρντα και τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter επιτέθηκε σε αυτόν του Παναθηναϊκού εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Απόστολος Νικολαιδης" για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το twitter του "δικεφάλου" αρχικά έκανε mention το twitter των "πρασίνων" σχολιάζοντας ειρωνικά την αποβολή του Αμρ Ουαρντά. "Τουλάχιστον ο Κλωναρίδης δεν γλίστρησε @paofc_ γιατί δεν ήταν καν φάουλ", αναφέρει χαρακτηριστικά, σχετικά με το μαρκάρισμα του Αιγύπτιου που επέφερε δεύτερη κίτρινη κάρτα, συνδυάζοντάς το με τη φάση της αποβολής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Στο δεύτερο "χτύπημα", το twitter του ΠΑΟΚ έκανε retweet την περιγραφή του twitter του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη φάση. "Σωστή αποβολή του Ουάρντα με δεύτερη κίτρινη στο 51'. Τράβηξε τον Κλωναριδη", αναφέρουν οι "πράσινοι", με τον ΠΑΟΚ να απαντά με δύο emoticon με κλάμα από γέλια.

Το τρίτο tweet είναι ένα βίντεο με τη φάση του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας που έπεσε από την εξέδρα, με τον εξής σχολιασμό: "Άνευ σχολιασμού από τον επίσημο @paofc_. Προφανώς προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Μπέργκ".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ