ΠΑΟΚ

"Επίθεση" Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ

"Επίθεση" Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για την καταστροφή που προκαλεί η Ομοσπονδία και απόδειξη είναι ο ημιτελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (VIDEO).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συντάσσεται στον πόλεμο που έχουν ανοίξει Ενώσεις της χώρας και η Πολιτεία με την ΕΠΟ, με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (2/3).

Απόδειξη, τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης στην ομιλία του κατά την τελετή έναρξης του σχολείου ποδοσφαίρου σάλας που άρχισε στο Παλατάκι, στα πλαίσια του προγράμματος SPIN, με τη συμμετοχή 100 παιδιών από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Αναλυτικά ή ομιλία του:

"Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό του χαρακτήρα, αναλαμβάνοντας σε όλο της το μέγεθος την ευθύνη που του αναλογεί, λόγω της δυναμικότητας και μαζικότητας, να συμβάλλει στην ανακούφιση ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, ιδίως υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης.

Ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ είμαι περήφανος που είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιες ενέργειες.Πιστεύω, ωστόσο, ότι τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να γίνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Για ποια Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μιλάμε, όμως; Αυτή που χθες (σ.σ. Τέταρτη) απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να καταστρέψει αυτό ακριβώς που συμβολίζει τι πρόγραμμα SPIN, δηλαδή την ένταξη και τη συμμετοχή στον αθλητισμό;".

Δείτε το video, στο οποίο υπάρχουν και οι δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ