ΠΑΟΚ

Επίθεση Κυριάκου σε ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Κυριάκος Κυριάκος, με τοποθέτηση μέσω της σελίδας του στο Facebook, επιτέθηκε στην ΑΕΚ και μεταξύ άλλων κάνει λόγο για "καραγκιοζάκο που τίναξε το πρωτάθλημα στον αέρα".

Με μια επιθετική ανάρτηση, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος πήρε θέση μετά την πρωτόδικη απόφαση που αφορά τη τύχη της αναμέτρησης των δυο Δικέφαλων.

Σε αυτήν, τονίζει: "Ενα εμετικό σενάριο εναντίον του ΠΑΟΚ φτάνει στο τέλος του με τη σημερινή απονομή του πρωταθλητή με διάταγμα.

Ο δημοσιογραφικός περίγυρος της επωφελούμενης ομάδας -που όσο εκείνοι δηλητηρίαζαν το κοινό της με μίσος κατά του ΠΑΟΚ πουλούσε ανωτερότητα και...ποδοσφαιρικό πολιτισμό- όλη τη χρονιά επένδυσε στην φθορά της εικόνας του ΠΑΟΚ. Απαίτησε τιμωρίες για φανταστικά γεγονότα, ανακάλυπτε διαιτητικές εύνοιες, ανέχθηκε την εικόνα ενός καραγκιοζάκου που τίναζε το πρωτάθλημα στον αέρα, μόνο και μόνο επειδή έτσι προσπερνούσε η ομάδα τους. Αυτός ο δημοσιογραφικός περίγυρος μπορεί σήμερα να πανηγυρίσει.

Οι οπαδοί κι οι δημοσιογράφοι που σιγοντάρισαν συμπεριφορές Γκαρθία και σία, Αρετόπουλου, Κομίνη και Ποντίκη, νομοτελειακά θα τις βρουν μπροστά τους. Τα ίδια τα πρόσωπα όχι, γιατί δέχθηκαν να θυσιαστούν στο βωμό της καταπολέμησης του κινδύνου "ΠΑΟΚ".

Τον ΠΑΟΚ μην τον κλαίτε. Έχει Ιβάν και κόσμο που έχει μάθει και να κερδίζει και να χάνει και να τον... κλέβουν. Και είναι ακόμη εδώ, γιατί σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που διαλύθηκαν με το πρώτο αεράκι, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε μέσα σε θύελλες.

Εις το επανιδείν..."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ