ΠΑΟΚ

"Επίθεση" από τον ΠΑΟΚ στην Γ.Σ. της ΕΠΟ

"Επίθεση" από τον ΠΑΟΚ στην Γ.Σ. της ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του "Δικεφάλου", Δημοκράτης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε επικριτικός για τα θέματα της διαφθοράς, της διαιτησίας, της βίας και των επιτροπών της ΕΠΟ.

Την καχυποψία του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, μέσω του εκπροσώπου της, Δημοκράτη Παπαδόπουλου. Το μέλος της διοίκησης, που δεν ψήφισε τον απολογισμό, αναφέρθηκε σε τέσσερα συγκεκριμένα θέματα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής τους.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

1. Διαφθορά: "Με τόσες κατηγορίες και ανοικτές υποθέσεις για κακουργήματα δεν έχει υπάρξει ΜΙΑ παραίτηση, ή έστω μια διερεύνηση από την ΕΠΟ, πράγμα ύποπτο και απαξιωτικό. Από τόσες ανοικτές υποθέσεις, από τόσα ύποπτα ματς, μόλις η περίπτωση μιας ομάδας έχει διερευνηθεί. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εξεταστούν όλες οι υποθέσεις σε βάθος και φυσικά από τους τακτικούς δικαστές".

2. Επιτροπές ΕΠΟ: "Δεν νοείται να μην υπάρξει αναδιάρθρωση ακόμη και μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν γίνεται να μην επισπευστούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση των τακτικών δικαστών, σύμφωνα με το νέο νόμο, που μάλιστα πρέπει να συσκέπτονται εκτός ΕΠΟ".

3. ΚΕΔ: "Οι αλλαγές στην ΚΕΔ πολύ φοβούμαστε ότι απλά εξυπηρετούν ότι και τα προηγούμενα πρόσωπα και ήδη η καχυποψία είναι διάχυτη. Όμως από φέτος ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθεί παρόμοια με τα περυσινά φαινόμενα".

4. Βία: "Η βία προκαλείται από την αναξιοπιστία και την ανισονομία των αποφάσεων. Όπως είπε πρόσφατα ο κ. Σαββίδης, μετά την ολοκλήρωση των ανακρίσεων του κ. Ανδρεάδη, μόνο μια καινούρια αρχή μπορούμε να κάνουμε· ειδάλλως η παρουσία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τεθεί σε αμφισβήτηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ