ΠΑΟΚ

Επιτέλους τελικές

Επιτέλους τελικές
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκανε 18 προσπάθειες για γκολ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επίδοση που είχε να κάνει εδώ και πολύ καιρό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ήταν 28 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν ο ΠΑΟΚ έκανε 18 τελικές σε ένα παιχνίδι. Ήταν αυτό με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, όπου ο "Δικέφαλος" είχε επικρατήσει πολύ άνετα με 4-0. Πέρασαν περίπου επτά μήνες για να δούμε την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, πλέον, να... μοιάζει με αυτήν που παρουσίασε στην αρχή της σεζόν ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον ΠΑΣ θύμισε σε πολλά τον ΠΑΟΚ των πρώτων αγωνιστικών. Ο "Δικέφαλος" έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και έτσι έφτασε στο τέλος του αγώνα να έχει σπαταλήσει, αφού έμεινε στην ισοπαλία τελικά, 18 τελικές προσπάθειες για γκολ!

Τρίτη καλύτερη επίδοση

Αυτός ο αριθμός τελικών προσπαθειών είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση του ΠΑΟΚ για φέτος. Στο ματς με τη Νίκη Βόλου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε κάνει 21 (!), ενώ στο ματς με την Βέροια στην Τούμπα 20! Όπως αναφέραμε και πριν 18 τελικές είχε, πέρα από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο, όμως, κέρδισε με 4-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ