ΠΑΟΚ

Επιστροφή και... ρεπό!

Επιστροφή και... ρεπό!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ήταν ίσως από τις πιο χαρούμενες και χαλαρές στιγμές που έζησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τις τελευταίες 20 μέρες. Μετά από 17 ημέρες παρουσίας στο Όστερμπεργκ της Ολλανδίας η αποστολή του "Δικέφαλου" επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής (27/7).

Μετά από ένα τρίωρο περίπου ταξίδι από το Ντίσελντορφ οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", παρέλαβαν γρήγορα τις αποσκευές τους και ξεκίνησαν... διακοπές.

Κάποιοι έφυγαν από εκεί με το λεωφορείο που χρησιμοποιεί η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού αυτό της πρώτης θα "γυρίσει" οδικώς από την Ολλανδία. Κάποιοι άλλοι είχαν την τύχη να τους περιμένουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στα αυτοκίνητα των οποίων επιβιβάστηκαν χωρίς να χάνουν λεπτό από την ολιγοήμερη άδειά τους.

Δεν γύρισαν όλοι...

Όχι, κανείς δεν έμεινε επιπλέον μέρες στο Όστερμπεργκ. Απλά, δεν επέστρεψαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Οι Μακ, Ιτανζ, Μαντούρο και Μάρτενς θα "ξοδέψουν" τις άδειές τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται στις πατρίδες τους. Οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές (Ρατς, Γκολάσα και Περέιρα) επέστρεψαν κανονικά στη Θεσσαλονίκη.

Επιστροφή και... ρεπό!

Ένας, αλλά λέων!

Από την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο δεν γινόταν να λείπει και ο... κόσμος του ΠΑΟΚ! Πιο συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος οπαδός του "Δικέφαλου" πήρε το μηχανάκι του και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και υποδέχθηκε τους παίκτες του Αναστασιάδη έχοντας μια μεγάλη σημαία του ΠΑΟΚ στο πίσω μέρος της μηχανής του.

Κατά τα άλλα αρκετός κόσμος που ήταν εκεί, είτε γιατί ταξίδευε είτε γιατί περίμενε να... παραλάβει κάποιον φίλο του ρωτούσε για να μάθει ποιος είναι ο Φακούντο Περέιρα, ώστε να φωτογραφηθεί με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικέφαλου".

Επιστροφή και... ρεπό!

Δείτε VIDEOS από την άφιξη του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ