ΠΑΟΚ

Επιστροφή Τζαβέλλα για εξοικονόμηση 2 εκατ. ευρώ

Επιστροφή Τζαβέλλα για εξοικονόμηση 2 εκατ. ευρώ
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιο είναι το παρασκήνιο της απόφασης για επανένταξη του Γιώργου Τζαβέλλα από σήμερα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς είχε πάρει την απόφαση να στείλει τον Γιώργο Τζαβέλλα στην Κ20 επικαλούμενος μειωτικά σχόλια που έκανε σε βάρος του ίδιου και της ομάδας παραμονές του εκτός έδρας αγώνα με την Φιορεντίνα.

Η απόφαση δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, καθώς, ο Τζαβέλλας ζητούσε να του δοθούν εγγράφως οι λόγοι για τους οποίους είχε "κοπεί" από την πρώτη ομάδα, κάτι όμως στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν συναινούσε, γνωρίζοντας ότι έτσι θα έδινε "πάτημα" στον διεθνή αμυντικό να διεκδικήσει το σύνολο του συμβολαίου του, με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και συνολικές απολαβές 2 εκατ. ευρώ.

Κάπως έτσι επιλέχθηκε η μεσοβέζικη λύση της άδειας που ανανεωνόταν, έχοντας αμφότερες οι πλευρές την ελπίδα ότι στο μεσοδιάστημα θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση που να τους ικανοποιούσε. Αυτό δεν συνέβη και πλέον το όριο των διαδοχικών αδειών εξαντλήθηκε.

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να επιλέξει είτε τη λύση της επιστροφής στις προπονήσεις, είτε την αποστολή εγγράφου με το οποίο θα εξηγούσε τους λόγους που "κόπηκε" ο Τζαβέλλας, με τον κίνδυνο που περιγράψαμε πιο πάνω. Κατέληξε, όπως ήταν αναμενόμενο, στην πρώτη και έτσι ο Τζαβέλλας επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

"Δεν αλλάζει κάτι στις σχέσεις αλλά οφείλουμε και εμείς και ο ποδοσφαιριστής να είμαστε εντάξει με τις μεταξύ μας ανειλημμένες υποχρεώσεις" σχολιάζουν σχετικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον μένει να δούμε τη "φόρμουλα" των καθημερινών προπονήσεων.

Το νομικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο: Το πρόγραμμα. Πρέπει να προπονείται τις ίδιες ώρες, στο ίδιο μέρος, με παρουσία γυμναστή της ομάδας. Το τι είδους προπονητικό πρόγραμμα θα ακολουθεί είναι καθαρά ζήτημα του προπονητικού τιμ.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν, τέλος, ότι έτσι θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με τον Τζαβέλλα και οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για να βρουν ομάδα στην οποία ο 29χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Επίθεση" στο προφίλ της συζύγου του Βιεϊρίνια
Ξαναστέλνουν Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ
Focus στο μέλλον με Λημνιό, Χατζητερζόγλου
Από τον ορισμό, σε ψηφοφορία για αρχηγούς
Οι 10 κορυφαίες δηλώσεις του 2016 στον ΠΑΟΚ
Αλλαγή γυμναστή στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ