ΠΑΟΚ

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ ενόψει των 5+1 αγώνων

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ ενόψει των 5+1 αγώνων

Το τελευταίο μεγάλο "ρεπό" μέχρι τις 12 Μαΐου για τους "ασπρόμαυρους" τελειώνει με την σημερινή (9/4) προπόνηση.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ έχουν απόψε το απόγευμα το πρώτο τους ραντεβού μετά το τριήμερο ρεπό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

Η τροποποίηση του προγράμματος του πρωταθλήματος, λόγω της απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού να διακόψει το πρωτάθλημα πριν απο τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων γέμισε το προγραμμα με αγώνες μέχρι και την 6η Μαΐου όταν και θα πέσει η αυλαία της φετινής Σουπερ Λιγκ Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά σήμερα (9/4) την προετοιμασία του με φόντο τα 5+1 παιχνίδια που έχει να δώσει. Τα 5 αφορούν τις τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος (με Πανιώνιο, Ξάνθη εντός, Παναθηναϊκό εκτός και Πλατανιά εντός) και τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Το τελευταίο θα είναι ο τελικός του κυπέλλου, εκεί που ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί μετά το σαφές προβάδισμα που έχει αποκτήσει από τον πρώτο ημιτελικό, όταν και είχε επιβληθεί με 3-1 του Πανιωνίου.

Μέσω των λογαριασμών που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε την σημερινή επιστροφή στις προπονήσεις.

Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα #PAOK #football #training

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ