ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην "καθημερινότητα" για τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην "καθημερινότητα" για τον ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς πρώτης εβδομάδας θα κυλήσει η σημερινή μέρα (13/7) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ με διπλή προπόνηση στο Χορστ της Ολλανδίας.

Μετά από τρεις μέρες στις οποίες έγιναν δυο προπονήσεις και ένα φιλικό παιχνίδι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα βρεθούν δυο φορές στο γήπεδο, όπως συνέβη τις περισσότερες ημέρες της πρώτης εβδομάδας παραμονής στο Χορστ της Ολλανδίας

Οι προπονήσεις έχουν οριστεί για τις 10:00 και τις 18:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που τοποθετήθηκε στην πόρτα του χώρου εστίασης.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς περιμένει από το τιμ του την ανάλυση των φάσεων του αγώνα με την Φένλο, προκειμένου να αναλύσει τα σημεία του αγώνα στα οποία οι "ασπρόμαυροι" παρουσίασαν αδυναμίες στο τακτικό κομμάτι, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο και από τον ίδιο τον Σέρβο τεχνικό στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν επικοινωνία με τον Ροδρίγο Ρέι, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ταξιδέψει εντός της ημέρας με προορισμό το Χορστ της Ολλανδίας.

Επιστροφή στην "καθημερινότητα" για τον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ