ΠΑΟΚ

Επιστροφή με ερωτηματικό τον Μαλεζα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς ταλαιπωρείται ακόμη από το τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν συμμετείχε στην επανέναρξη των προπονήσεων του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετά από δύο μέρες αποφόρτισης από το σερί των 17 αγώνων σε δύο μήνες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επανήλθαν το απόγευμα στις προπονήσεις. Υπό τις οδηγίες του Ίβιτς δούλεψαν στην τακτική, στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία μπάλας και το ευχάριστο είναι ότι στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Χοσέ Κάνιας.

Αντίθετα, αποσυίαζε ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπέστη ένα τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και τις ημέρες που οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν ακολουθούσε ειδική θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Και σήμερα ο Kατερινιώτης αμυντικός έμεινε στο γυμναστήριο και αύριο Πέμπτη (09.03, 12.00 στη Νέα Μεσημβρία) θα δοκιμάσει να επανενταχθεί στην προπόνηση. Τέλος, ο Τζάλμα Κάμπος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τη Λάρισα στην 26η αγωνιστική.

Το ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ πάει Βαρκελώνη

Θα προβληθεί στις 25 Μαρτίου στο πλαίσιο του 4ου φεστιβάλ κινηματογράφου Offside Fest 2017 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία
Μετά την προβολή του στις ελληνικές αίθουσες το ντοκιμαντέρ του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλλίδη "90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το μέλλον" περνά τα σύνορα και ταξιδεύει στην Ευρώπη.

Στις 25 Μαρτίου θα προβληθεί στο "Cinema Malda" της Βαρκελώνης, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου με θέμα το ποδόσφαιρο "Offside Fest" 2017.

Το εν λόγω Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 26 του μήνα και στη διάρκεια του θα προβληθούν ταινίες για την ιστορία της Γιουβέντους, την εθνική Γαλλίας, το "Becoming Zlatan" για τον Ιμπραΐμοβιτς, μία ταινία για τον Τζορτζ Μπεστ και αρκετές ακόμη ενδιαφέρουσες παραγωγές.Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ διεκδικεί και βραβείο Ταινίας Τεκμηρίωσης από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ