ΠΑΟΚ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Λούκας

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Λούκας
Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ αναμένεται να επιστρέψει αύριο (29/6) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, καθώς ο δανεισμός του στη Λα Κορούνια ολοκληρώνεται. Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για το μέλλον του παίκτη.

Ο Λούκας Πέρεθ δεν βρέθηκε στις πρώτες προπονήσεις του ΠΑΟΚ καθώς η Λα Κορούνια τον κράτησε στην Ισπανία, μιας και ανήκει σε αυτήν έως τις 30/6/2015, ως δανεικός. Ωστόσο παρά την πίεση που θέλησαν να ασκήσουν στον "Δικέφαλο" με τη συγκεκριμένη κίνηση οι ιθύνοντες της "Ντέπορ", η στάση των "ασπρόμαυρων" δεν άλλαξε.

Ο παίκτης έτσι θα επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να μπει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από την Τρίτη, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα. Επίσης, την Πέμπτη πρόκειται να ταξιδέψει στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην περίπτωσή του. Σχετικά με το μέλλον του τώρα, η ιστοσελίδα " lavozdegalicia.es" αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις της Λα Κορούνια με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα γράφει:

"Η προσφορά της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια παραμένει σταθερή στο 1,5 εκατ. ευρώ, που θα δοθεί σε τρεις δόσεις. Αρχικά πρότεινε τέσσερις δόσεις, αλλά τις μείωσε επειδή δεν μπορεί να αυξήσει το ποσό.Ο ΠΑΟΚ παραμένει αμετακίνητος στα 2,5 εκατ. ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί πέρσι για τη ρήτρα αγοράς.

Ωστόσο, αυτή η προτεραιότητα για την Λα Κορούνια λήγει στις 30 Ιουνίου. Από την επόμενη Τετάρτη,εφόσον η "Ντέπορ" δεν κάνει χρήση της δυνατότητας, ο Λουκάς θα κοστίσει 5.000.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα χωρίς η Λα Κορούνια να δικαιούνται τίποτα.

Η συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου είναι συνολική. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλήρωσε περίπου € 750.000 για το 85% των δικαιωμάτων του, πιστεύει ότι 1.500.000 είναι ανεπαρκές ποσό, δεδομένου ότι το ίδιο θα πρέπει να παρέχει 15% (€ 225.000) στην Καρπάτι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ