ΠΑΟΚ

Επιστρέφει ο Τζάλμα, τρέξιμο για Βιεϊρίνια

Επιστρέφει ο Τζάλμα, τρέξιμο για Βιεϊρίνια

O Tζάλμα επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Βιεϊρίνια ανεβάζει ρυθμούς αλλά δύσκολα θα δώσει το παρών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Πρίγιοβιτς.

Με μια προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, συνεχίστηκε την Τετάρτη (6/12) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική μέσα από ασκήσεις με στόχευση και στη φυσική κατάσταση.

Ο Τζάλμα Κάμπος ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα και την Πέμπτη (7/12) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από την πλευρά του έκανε το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός βασικού προγράμματος προπόνησης έμεινα οι Αχιλλέας Πούγουρας και Έργκους Κάτσε, που γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, και ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία. Τέλος ο Παναγιώτης Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.

Ο Ντοριάν Λεβέκ υποβλήθηκε στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση), το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των ενοχλήσεων στην συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Στυλιάρας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Το promo video του ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού
Το ενδιαφέρον για Κρος και ο Σταφυλίδης
Ο Σαββίδης δεν βλέπει καλύτερους του Λουτσέσκου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ