ΠΑΟΚ

Επίσκεψη Σαββίδη στη Βεργίνα

Επίσκεψη Σαββίδη στη Βεργίνα
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται στην Ημαθία και συζητά με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Δεν αποκλείεται να είναι για επένδυση στην περιοχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα και τη Δευτέρα επισκέπτεται την Ημαθία και συγκεκριμένα την Βεργίνα, όπου συνοδευόμενος από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, αλλά και κατοίκους, ξεναγήθηκε στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και μετά όλοι μαζί πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης με καφέ και φαγητό.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και τώρα που μιλάμε ο Ιβάν Σαββίδης είναι μαζί με τον κ. Καραπαναγιωτίδη, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια επένδυση του μεγαλομετοχου του "Δικεφάλου" στην περιοχή.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος που θα έχει ο Ουρουγουανός, ο οποίος, πάντως, ξεκίνησε να παίρνει μυρωδιά των καθηκόντων του

Ο Πάμπλο Γκαρσία χθες επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και σήμερα (25/5) άρχισε να ενημερώνεται από τον Παντελή Κωνσταντινίδη για όλα τα θέματα του αγωνιστικού τμήματος, για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος σκάουτινγκ και όλων των ανοικτών υποθέσεων που υπάρχουν. Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι ο ακριβής ρόλος του Ουρουγουανού θα γνωστοποιηθεί με την ολοκλήρωση της στελέχωσης του αγωνιστικού τμήματος, αφού καμία απο τις δύο πλευρές δεν έδειξε ανησυχία για τον τίτλο που θα έχει ο Γκαρσία. Αμεσα, μάλιστα, θα αρχίσει να έχει καθημερινή παρουσία δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επιχειρεί νέα αρχή στον ΠΑΟΚ και η συζυγός του Λάουρα του ευχήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλή επιτυχία, αναρτώντας μαζί και μία φωτογραφία που απεικονίζει τον Ουρουγουανό σε όλες τις φάσεις της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας. "Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Θα δώσεις και θα κάνεις το καλύτερο στον ΠΑΟΚ, όπως, άλλωστε, έκανες πάντα",αναφέρει συγκεκριμένα στο μηνυμά της.

Επίσκεψη Σαββίδη στη Βεργίνα

ΣΦ ΠΑΟΚ των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ

Στο μεταξύ, από σήμερα (25/5) φιλοξενούνται στο Μακεδονία Παλλάς περίπου 40 ομογενείς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Σκοπός της παρουσίας τους είναι η επίσημη ίδρυση του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, ενώ, να σημειωθεί, ότι θα επισκεφτούν την Τούμπα στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η επίσημη παρουσίαση του νέου φορέα θα γίνει την Τετάρτη (27/5) στις 15:00, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ