ΠΑΟΚ

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια - κι επίσημα - ο 25χρονος Σουηδός τερματοφύλακας, Ρόμπιν Όλσεν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 30.06.2019.

Ο Όλσεν θα επιστρέψει σήμερα στη Σουηδία και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 30.6.2019.

Ο Όλσεν θα επιστρέψει σήμερα στη Σουηδία και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο paokfc.gr

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα. Ήμουν 4 χρόνια στη Μάλμε και θεώρησα ότι ήταν η ιδανική στιγμή για το παραπάνω βήμα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη, ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να αποτελέσω μέλος της νέας ομάδας που έχω μάθει ότι δημιουργείται"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ