ΠΑΟΚ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Επίσημο: Ανακοίνωσε Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ξανά ο Βιεϊρίνια, ο οποίος επέστρεψε στην χώρα μας για λογαριασμό του "Δικεφάλου του Βορρά", σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Βεϊρίνια θα φορέσει και πάλι την φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο του Βορρά", σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του.

Στην πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ, στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε 163 συμμετοχές με επτά γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ομάδας της πατρίδας του 25 φορές.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στην Τούμπα, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάποιες σχέσεις δεν γίνεται να έχουν τέλος. Απλώς κάνουν διαλείμματα. Έτσι κι ο Βιεϊρίνια ήρθε η ώρα να γυρίσει στο γήπεδο και την ομάδα που τον ανέδειξε. Διότι, μπορεί να βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο – εκεί που τον είδε και εισηγήθηκε την απόκτησή του ο Φερνάντο Σάντος , αλλά στον ΠΑΟΚ μετατράπηκε από ταλαντούχος Πορτογάλος, στον Βιεϊρίνια.

Στα τέσσερα χρόνια (2008-2012) που έμεινε στην Τούμπα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή. Σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Super League και μοιραία ήρθε η… αναβάθμιση για ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα. Τη Μπουντεσλίγκα. Στη Βόλφσμπουργκ έμεινε για πέντε σεζόν. Από εξτρέμ μετατράπηκε στο κορυφαίο δεξί μπακ στη Γερμανία, μπήκε στην κορυφαία 11άδα και μονιμοποιήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Εκεί όπου και πάλι με τον Φερνάντο Σάντος στην άκρη του πάγκου κατέκτησε το Euro 2016.

Συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ, στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε 163 συμμετοχές με επτά γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του 25 φορές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ. Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει σπίτι του.

Καλώς ήρθες πάλι Αντρέ!"





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ