ΠΑΟΚ

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τιάμ

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τιάμ

Ο Μάμε Τιάμ είναι και... τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ καθώς η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του 23χρονου ποδοσφαιριστή από την Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού.

Ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ το θέμα της απόκτησης του Μάμε Τιάμ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ, που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ασπρόμαυρους" (αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γιουβέντους για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς) και ανακοινώθηκε επισήμως από τον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάμε Τιάμ από την Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με δικαίωμα αγοράς την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης θα φορά την φανέλα με το νούμερο.

Ο Μάμε Μπάμπα Τιάμ γεννήθηκε στην πόλη Νγκουιντίλε της Σενεγάλης στις 9 Οκτωβρίου του 1992 και έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Ιταλία. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Real San Marco της Βενετίας και στην συνέχεια εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής της Τρεβίζιο. Στην συνέχεια μετακόμισε στο Μιλάνο και την Ίντερ, ενώ την σεζόν 2009-10 έπαιξε δανεικός στην δεύτερη ομάδας της Σασουόλο. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε με την φανέλα της Αβελίνο στην Serie C, ενώ την σεζόν 2012-13 έπαιξε στην ίδια κατηγορία για την Σάουθ Τιρόλ.

Τον Ιούλιο του 2013 τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή η Βίρτους Λαντσιάνο στην οποία έμεινε για δύο σεζόν αφήνοντας καλές εντυπώσεις, μετρώντας 12 γκολ σε 58 συμμετοχές στην Serie B. Το καλοκαίρι του 2015 η Γιουβέντους πλήρωσε 800.000 ευρώ και απέκτησε τα δικαιώματά του. Οι θέσεις ξένων της Γηραιάς Κυρίας ήταν δεσμευμένες έτσι ο Σενεγαλέζος εξτρέμ παραχωρήθηκε δανεικός στην Ζούλτε Βαρεγκέμ. Ο Τιάμ συνέβαλε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της Ζούλτε στο βελγικό πρωτάθλημα, με 9 γκολ σε 29 συμμετοχές και την βοήθησε να καταλάβει την 6η θέση. Ο δανεισμός ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στην Γιουβέντους, την οποία ακολούθησε σε μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πριν υπογράψει στον Δικέφαλο και γίνει ο πρώτος παίκτης από την χώρα του που θα φορέσει την Ασπρόμαυρη φανέλα".

Στα γραφεία και ο Αντονις

Εκτός του Τιάμ, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε και ο Τέρι Αντονις (μαζί με την κοπέλα του). Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ιβιτς και προφανώς συζήτησε για το μέλλον του όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τιάμ

Δείτε VIDEOS από την παρουσία του Τιάμ στα γραφεία της ΠΑΕ και την καριέρα του:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ