ΠΑΟΚ

Επιμένουν οι Τούρκοι για Ουάρντα

Egypt's Amr Warda watches the ball during the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Egypt's Amr Warda watches the ball during the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγω για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Αμρ Ουάρντα.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία κρατούν ζωντανό το σενάριο για το φλερτ της Τραμπζονσπόρ με τον Ουάρντα. Όπως αναφέρουν ο προπονητής της ομάδας Ουνάλ Καραμάν έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Αιγύπτιου και οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν με δανεισμό.

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι οι «μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές» που ανήκουν στο ρόστερ του Δικέφαλου είναι περισσότεροι απ' ότι επιτρέπεται.

Και το γεγονός αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για την παραχώρηση του Ουάρντα, ωστόσο δεν υπάρχει πίεση χρόνου και έτσι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν βιάζονται να πάρουν τις αποφάσεις του για τον Αιγύπτιο

Ο Ουάρντα βέβαια αναμένεται τη Κυριακή να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπως και ο Πρίγιοβιτς.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ