ΠΑΟΚ

Επιμένει στο ίδιο σχήμα ο Τούντορ

Επιμένει στο ίδιο σχήμα ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Διαβάστε με ποιο σχηματισμό σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν την αυριανή (10/12) αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στο επιβλητικό "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", με τον Ίγκορ Τούντορ να επιμένει στον σχήμα που δοκίμασε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης εκτός απροόπτου θα παρατάξει τον "Δικέφαλο" με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Σκόνδρα, Μαλεζά και Τζαβέλλας ως τριάδα στην άμυνα, Τζιόλη, Κάτσε και Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και στα άκρα Μυστακίδη αριστερά και Κωνσταντινίδη δεξιά, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μακ με τον Μπερμπάτοφ.

Εξάλλου ο Τούντορ δήλωσε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, πως θα ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές. Αυτοί που θα πάρουν "ανάσες" θα είναι ο Ροντρίγκες και ο Αθανασιάδης.

Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως το ματς δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει αποκλειστεί ήδη από το Europa League, επομένως θα είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό του για φέτος, κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, όπου θα παίξει για το πρεστίζ του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και τακτική με τον Ίγκορ Τούντορ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του, τι θέλει να κάνουν στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

Στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα στην κίνηση έπειτα από γέμισμα από τα άκρα. Το πρωί της Πέμπτης (10/12) η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα ξεμούδιασμα στους χώρους του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση στην έδρα της Ντόρτμουντ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ