ΠΑΟΚ

Επιλογή Αρνεσεν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Επιλογή Αρνεσεν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τονίζουν σε κάθε τόνο ότι ο προπονητής θα είναι «εκλεκτός» του Δανού. Πιθανότατα αρχές της επόμενης εβδομάδας η παρουσίαση του Αρνεσεν.

Την ώρα που η αγωνία για τον προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν μεγαλώνει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι ο νέος τεχνικός θα είναι καθαρά επιλογής Αρνεσεν, κόβοντας, έτσι, τα σενάρια τύπου Κονσεϊσάο.

Επισημαίνουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει εμπλοκή στην ονοματολογία, αλλά, απλώς, ενημέρωση για το θέμα γενικότερα και πως την ευθύνη της επιλογής προσώπων την έχει αποκλειστικά ο 59χρονος Δανός.

Ακόμη, σημειώνουν, ξανά, ότι ο προπονητής που θα έρθει θα είναι νέος, φιλόδοξος, που θέλει να φτιάξει το όνομά του, για λόγους που θα εξηγηθούν αναλυτικά από τον Φρανκ Άρνεσεν, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα παρουσιαστεί.

Τέλος από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζονται καθησυχαστικοί ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η ομάδα θα είναι πανέτοιμη, με στελεχωμένο πλήρως το προπονητικό τιμ, ενώ υπογραμμίζουν ότι ο ορίζοντας των ανθρώπων του Δικεφάλου δεν είναι η 16η Ιουλίου, που θα διεξαχθεί το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, παρότι τονίζουν ότι η ομάδα τότε θα είναι έτοιμη να προκριθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ