ΠΑΟΚ

Επικίνδυνος ο Ατρόμητος, το λένε και οι αριθμοί

Επικίνδυνος ο Ατρόμητος, το λένε και οι αριθμοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε μία σειρά από στατιστικά που δείχνουν τον κίνδυνο που υπάρχει κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που παραδοσιακά δημιουργεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που μπορεί κανείς να το διαπιστώσει διαβάζοντας και τη στατιστική στις μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις.

Τα στοιχεία, όπως δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ, έχουν ως εξής:

#15 φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος μετρά εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από την Τούμπα τρεις φορές. Υπάρχουν ακόμη τέσσερα ματς μεταξύ τους για τα Play Offs της Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει πάρει τρεις φορές τη νίκη και τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις μια.

#3 από τις εννέα νίκες του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου είναι με 2-1, σκορ που είναι το δημοφιλέστερο για τον Δικέφαλο και ακολουθεί το 1-0 και το 2-0 με δύο εμφανίσεις, ενώ υπάρχουν ακόμη μια νίκη με 5-1 και μια ακόμη με 3-1. Στις ισοπαλίες υπάρχει πλουραλισμός, αφού υπάρχουν τρία διαφορετικά σκορ σε ισάριθμες ισοπαλίες (0-0 / 1-1 / 2-2). Για τον Ατρόμητο οι νίκες του είναι με τρία διαφορετικά σκορ, 0-1, 0-3 και 1-2.

#3 γκολ έχει σημειώσει στις εντός έδρας αναμετρήσεις ο Σταύρος Σαράφης για τον ΠΑΟΚ, δύο την σεζόν 1972-73 και ακόμη ένα την επόμενη. Δύο στον ίδιο αγώνα εκτός από τον Σαράφη έχει ο Εσπινόζα του Ατρομήτου (1975-76) και ο Ναπολεόνι (2011-12) σε αγώνα για τα Play Offs. Στα δύο γκολ βρίσκεται και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (2005-06 και 2012-13).

#7 διαδοχικούς αγώνες χωρίς ήττα μετρά ο ΠΑΟΚ σε ματς που έγιναν Δευτέρα για την Super League. Αυτή τη σεζόν πέρασε με νίκη την 2η αγωνιστική από την Τρίπολη με το 2-1 επί του Αστέρα. Πέρυσι επικράτησε της Καλλονής στην Λέσβο με 3-1, έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, ενώ για τα Play Offs επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Το 2014-15 επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 1-0. Το 2013-14 του ΠΑΣ στα Γιάννινα με 2-0. Την σεζόν 2012-13 επικράτησε πάλι του ΠΑΣ στα Γιάννινα με 3-1, ενώ στην αρχή εκείνης της περιόδου είναι και η τελευταία του ήττα σε αγώνα Δευτέρας, από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0 στις 3 Σεπτεμβρίου 2012.

#2 φορές έχουν συναντηθεί μήνα Νοέμβριο οι δύο ομάδες. Την πρώτη επικράτησε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα με 2-0 στις 26 Νοεμβρίου 1972, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 2010 ο Ατρόμητος είχε φύγει νικητής από την Τούμπα με 1-0.

Μήνυμα με νόημα από Κοροβέση

Εξάλλου, μέσω instagram, ο Νίκος Κοροβέσης έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα που, προφανώς, δείχνει και την ψυχολογική κατάστασή του, καθώς μένει σχεδόν μόνιμα (εξαίρεση το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα) εκτός αποστολών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ