ΠΑΟΚ

Έπιασε δουλειά ο Σαλπιγγίδης

Έπιασε δουλειά ο Σαλπιγγίδης
Σαλπιγγίδης 350 INTIME SPORTS

Ύστερα από ένα μήνα ξεκούρασης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άρχισε προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή ενόψει Γενάρη.

Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφική περιόδου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έφτασε σε διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ χωρίς να το επιθυμεί. Δεν βρέθηκε τότε ομάδα που να καλύπτει τα θέλω του για να συμφωνήσει κι έτσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο "Σάλπι" βρήκε έτσι την ευκαιρία να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, περνώντας αρκετές στιγμές την γυναίκα του και τις δύο κόρες του.

Ωστόσο, πλέον έχει αρχίσει πρόγραμμα προπόνησης με προσωπικό γυμναστή, με στόχο να έρθει σε καλή φυσική κατάσταση μέχρι τον Ιανουάριου, όταν και θα δει εάν μπορεί να βρεθεί μία πρόταση που θα καλύπτει τα δικά του στάνταρ για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και να ολοκληρώσει την καριέρα του παίζοντας.

Αν δεν συμβεί αυτό και δεν το συγκινήσει κάποια πρόταση, θα δει το μέλλον από διαφορετικό πόστο, ώστε να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο Σαλπιγγίδης κρατούσε απόσταση από τα του ΠΑΟΚ. Δεν βρέθηκε στην Τούμπα, όμως παρακολουθούσε τους αγώνες και τις εξελίξεις στην ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ