ΠΑΟΚ

Επέστρεψε φουριόζος ο Πρίγιοβιτς!

Επέστρεψε φουριόζος ο Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εντάχθηκε στις προπονήσεις και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/11) δηλώνοντας παρών για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Απών για δεύτερη μέρα ο Βιεϊρίνια.

Κάτω από έντονη βροχόπτωση διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (17/11). Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ήταν ο τελευταίος διεθνής που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σερβίας στα δύο φιλικά σε Κίνα και Νότια Κορέα.

Ο υψηλόσωμος φορ έβγαλε όλη την προπόνηση και δήλωσε ηχηρό "παρών" για το ματς της Δευτέρας (20/11) με τον Ατρόμητο. Κανονικά συμμετείχαν ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και ο Μαουρίσιο, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Μαρίν Λέοβατς που ταλαιπωρείται ακόμα από το χτύπημα που δέχθηκε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κροατίας.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ολοκλήρωσε και αυτός το πρόγραμμα με την ομάδα, σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, ακολουθώντας την διαδικασία επανένταξης μετά τον τραυματισμό του. Από την προπόνηση απουσίασε και σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται με ειδική άδεια στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους και αναμένεται αύριο να επιστρέψει και να προπονηθεί κανονικά.

Όσο για το πρόγραμμα, ήταν για μία ακόμα φορά αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και σε αυτό της ανάπτυξης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων, που διεξήχθησαν υπό δυνατή βροχή και κρύο.Το Σάββατο (18.11) η ομάδα θα προπονηθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στην Νέα Μεσημβρία στις 10:30.

Photo credits: PAOK FC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ