ΠΑΟΚ

Έπεσε η ποινή της μίας αγωνιστικής για τον ΠΑΟΚ

Έπεσε η ποινή της μίας αγωνιστικής για τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετα την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης δέχθηκε τα επιχειρήματα του "Δικεφάλου" και επέβαλε μόνο πρόστιμο 24.500 ευρώ. Με κόσμο κόντρα στην Καλλονή.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δέχθηκε την θέση του ΠΑΟΚ και ακύρωσε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε επιβάλει για τον αναπτήρα που είχε πέσει στον Νίκο Λαζαρίδη μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρομήτου.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής: "Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ".

Πώς ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακύρωση της ποινής

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ακροαματική διαδικασία που έγινε χθες, οι νομικοί του ΠΑΟΚ επικαλέστηκαν άλλες (7-8) αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων που ακύρωναν ποινές κεκλεισμένων των θυρών, κυρίως σε αγώνες της Football League. Το κρίσιμο σημείο, όμως, να αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε τραυματισμός του Λαζαρίδη. Κάτι τέτοιο έγινε με τις μαρτυρίες του γιατρού του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ατρομήτου, που όπως φάνηκε έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της απόφασης.

Με κόσμο κόντρα στην Καλλονή

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ήδη έτοιμοι να εκδώσουν εισιτήρια για το ματς με την Καλλονή την Κυριακή, το οποίο θα γίνει κανονικά με κόσμο. Θυμίζουμε ότι το απόγευμα στις 16.00 εκδικάζεται η υπόθεση των επεισοδίων του διακοπέντος ημιτελικού Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για το οποίο ο ΠΑΟΚ εκτός από τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών κινδυνεύει και με αφαίρεση έως και 6 βαθμών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ