ΠΑΟΚ

Επεισόδιο Σαλπιγγίδη με οπαδούς

Επεισόδιο Σαλπιγγίδη με οπαδούς
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι ύβρεις, η χειρονομία και η συγγνώμη.

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα αποδοκίμασαν έντονα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη . Ο παίκτης αντέδρασε με χειρονομία προς αυτόν, αλλά αργά το βράδυ ζήτησε επίσημα συγγνώμη

Ο βραχύσωμος φορ απάντησε, σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις.

Κάποιοι από τους οπαδούς συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να του ζητήσουν το λόγο για την κίνηση του.

Ο βραχύσωμος φορ δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από τα αποδυτήρια, ενώ εκεί υπάρχουν και άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Παράπονα οπαδών σε Βρύζα

Τους οπαδούς που περιμένουν τον Σαλπιγγίδη πλησίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, στον οποίο μεταφέρθηκαν παράπονα:

"Τι πράγματα είναι αυτά, δεν μπορεί να μας υψώνει το δάχτυλο. Είναι επαγγελματίας και πρέπει να κλείνει τα αυτιά του όσο ώρα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Ο Βρύζας απάντησε, λέγοντας: "Είναι άνθρωπος. Πριν λίγες μέρες κάποιος τον έφτυσε στα μούτρα και σίγουρα τον επηρέασε".

Για να απαντήσουν και πάλι οι οπαδοί: "Και εσένα πρόεδρε σε βρίζαμε, αλλά δεν αντέδρασες ποτέ".

Ακολούθησε η συγγνώμη

Μετά το μεσάνυχτα πάντως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη, για αυτή του την ενέργεια. Ο διεθνής φορ απολογήθηκε και τόνισε πως η κίνηση του ήταν απέναντι σε κάποιον φίλαθλο που τον έβριζε χυδαία.

Χαρακτηριστικά ο "Σάλπι" δήλωσε στο paokfc.gr τα εξής:

“Σε όλη μου την πορεία στο ποδόσφαιρο δεν έχω αντιδράσει σε ό,τι κι αν ακούω από την κερκίδα, ακριβώς από σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η σημερινή μου αντίδραση πάνω στην ένταση ενός παιχνιδιού ήταν απέναντι σε κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο που με έβριζε χυδαία, παρόλα αυτά αναγνωρίζω ότι και αυτό ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ