ΠΑΟΚ

Επαιζε για 60 λεπτά με χτύπημα ο Καντουρί!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αγωνίστηκε με πρόβλημα στον ταρσό για μία ώρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάνει μαγνητική αύριο (24/10).

Προβλήματα τραυματισμών κληροδότησε στον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Ελ Καντουρί αγωνίστηκε στα τελευταία 60 λεπτά έχοντας δεχθεί χτύπημα στον ταρσό του δεξιού ποδιού του. Αύριο, Τρίτη (24/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει οστικό οίδημα.

Θεραπεία έκανε στη σημερινή (23/10) προπόνηση και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με ενοχλήσεις στο γόνατο χωρίς η περίπτωσή του να προκαλεί ανησυχία. Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσο για το πρόγραμμα προπόνησης, ο Ρουμάνος κόουτς άφησε τους βασικούς του αγώνα στο Καραϊσκάκη να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού, αρχίζοντας προετοιαμσία για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά την Τετάρτη (25/10, 19.30).

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, διαιητής ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης (σύνδεσμος Θράκης), με βοηθούς τους Χουσεΐν Κούλα (Ξάνθης) και Ηλία Εμπλιούκ (Ξάνθης) και τέταρτο διαιτητή τον Απόστολο Τζουμαλάκη (Σερρών).

Τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου

Από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, εκδόθηκε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων. Σύμφωνα με αυτή: "Πληροφορούμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να προμηθευθούν εισιτήριο για την αναμέτρηση ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΟΚ, της β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ότι θα λειτουργήσει προπώληση εισιτηρίων στο Εκδοτήριο της οδού Χηλής, του γηπέδου του Μ.ΓΣ.Κ. ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η λειτουργία του Εκδοτηρίου θα υφίσταται την Τρίτη κατά τις ώρες 13:00-19:00 και την Τετάρτη από ώρα 11:00 έως την έναρξη του αγώνα (19:30).

Οι τιμές είναι:

Θύρα 1,2,5,6,: 10 ευρώ

Θύρα 3,4! 15 ευρώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ