ΠΑΟΚ

Επαιξε με ένεση ο Πέλκας!

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το γκολ που "ξεκλείδωσε" τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, ωστόσο, στο ημίχρονο του αγώνα η συμμετοχή του στο δεύτερο μέρος ήταν αμφίβολη και χρειάστηκε ιατρική παρέμβαση. Το Sport24.gr αποκαλύπτει.

Ο Δημήτρης Πέλκας αποδείχθηκε ο πιο καθοριστικός παίκτης του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Λαμίας, αφού ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο γκολ στο 56' με το οποίο ο Δικέφαλος κατάφερε να σπάσει το μπλόκο που του είχε στήσει η καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Για να δηλώσει, όμως, παρών στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ο 24χρονος μεσοεπιθετικός χρειάστηκε να κάνει ένεση στην ανάπαυλα.

Για ποιόν λόγο; Από τη φάση του 17ου λεπτού όταν το πόδι του πάτησε πάνω στο πόδι του Ανέστη Αναστασιάδη και γύρισε ο αστράγαλός του, δημιουργήθηκε ένα πρήξιμο που έθεσε σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Η θέληση του παίκτη να αγωνιστεί ήταν πολύ μεγάλη, η παρουσία του για το αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου σημαντικότατη και τελικά μετά από συζήτηση και με το ιατρικό τιμ αποφασίστηκε να κάνει ένεση (για να υποχωρήσει το πρήξιμο) και να βγει κανονικά στο γήπεδο, επιλογή που αποδείχθηκε καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης.

Το πιο σημαντικό, πλέον, το οποίο προφανώς αναρωτιούνται όλοι όσοι διαβάζουν την είδηση είναι ότι ο αστράγαλος του Έλληνα άσου δεν δείχνει να έχει υποστεί ζημιά και θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (25/2).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ