ΠΑΟΚ

Επαφή με Ρεν για Τοϊβόνεν

Επαφή με Ρεν για Τοϊβόνεν

Πως χειρίζεται το θέμα του Σουηδού επιθετικού, Όλα Τοϊβόνεν, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και που θα "πατήσει" για να τον φέρει στην Τούμπα.

Ενας από τους παίκτες που απασχολεί έντονα τον Αρνεσεν είναι ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός, Ολα Τοϊβόνεν. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής διακρίνει πάνω του στοιχεία που λείπουν από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει λίγο παραπάνω την περίπτωσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει σήμερα (29/6) επαφή με τους ανθρώπους της Ρεν στην οποία ανήκει για να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του. Όπως έχουμε γράψει είναι μία δύσκολη περίπτωση, κυρίως, λόγω της υψηλής ρήτρας αγοράς που θέλουν να βάλουν οι Γάλλοι.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο ο Αρνεσεν θεωρεί ότι μπορεί να "πατήσει". Ο Τοϊβόνεν έχει συμβόλαιο 850.000 ευρώ ετησίως και στη Γαλλία η φορολογία είναι σχεδόν άλλα τόσα. Αρα, η Ρεν για να τον "ξεφορτωθεί" ειναι διατεθειμένη να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του, γιατί ο ΠΑΟΚ παίρνοντας πάνω του ένα μεγάλο ποσοστό την αποφορτίζει σχεδόν από τα διπλά. Ετσι, θα γίνει συζήτηση για να φανεί αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαπραγμάτευση.

Κι ο Σεμπαστιέν Φράι για τη θέση 1

Στο μεταξύ, σε μία λογική να υπάρχει εναλλακτική λύση στη θέση του τερματοφύλακα ο Άρνεσεν έχει ασχοληθεί και με την περίπτωση του 35χρονου Γάλου Σεμπαστιέν Φράι που πέρυσι έπαιξε στη Μπούρσασπορ και έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ιταλία με Φιορεντίνα και Ίντερ. Ο Φρέι έχει συζητήσει με τη Μπαστιά και λογικά ο Αρνεσεν δεν θα "σκαλίξει" ξανά αυτό το θέμα, αφού και με την πίεση του Όλσεν αναμένεται, τελικά, να προχωρήσει η μεταγραφή του Σουηδού τερματοφύλακα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ