ΠΑΟΚ

Επαφή Ιβάν Σαββίδη - Πίνι Ζάχαβι

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με τον φημισμένο Ισραηλινό ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, χωρίς να διαρρεύσει το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Ο Γιώργος Σαββίδης επιβεβαίωσε με ανάρτησή του την πληροφορία για συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον φημισμένο Ισραηλινό ατζέντη Πίνι Ζάχαβι και μάλιστα έκανε λόγο για νέο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και το 2018 που θα είναι η χρονιά του Δικεφάλου.

Με βάση πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Sport24.gr, η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε χθες (6/1) αργά το βράδυ, λίγη ώρα μετά την άφιξη του Αζεβέδο, ενώ δεν έχει διαρρεύσει το περιεχόμενό της.

Θυμίζουμε ότι ο Ζάχαβι έχει εμπλακεί σε κορυφαίες μεταγραφές παγκοσμίως, όπως και στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Τσέλσι, έχει σχέσεις με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει επαφή και ο Ιβάν Σαββίδης.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Ο Χοσέ Κάνιας έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι θα τον κρατήσει πολύ εκτός γηπέδων. Με πυρετό ο Κάτσε.

Το παιχνίδι ρεβάνς στο Κύπελλο την Τρίτη (9/1) δεν επέτρεψε στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δώσει ρεπό στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Όσο αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και μετά το απαραίτητο ζέσταμα, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και για φινάλε το… μενού περιελάμβανε παιχνίδι 5 Vs 4 με έναν τερματοφύλακα.

Ο Χοσέ Κάνιας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά την Δευτέρα θα περάσει από εκτενή έλεγχο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Ελ Καντουρί και Γλύκος συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ενώ ο Εργκούς Κάτσε έμεινε στο σπίτι, καθώς ανέβασε πυρετό.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί την Δευτέρα (08.01) στις 11:00 στην Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ