ΠΑΟΚ

Επαφές για Τζιόλη ο Βρύζας

Επαφές για Τζιόλη ο Βρύζας
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αλέξανδρου Τζιόλη είχε στην Ιταλία ο Ζήσης Βρύζας ώστε να πείσει τον παίκτη να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Ποιος παίκτης της Ίντερ εξετάζεται.

Στην Ιταλία βρίσκεται από τη Κυριακή (21/8) ο Ζήσης Βρύζας για να έχει επαφές με μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Metrosport".

Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" ταξίδεψε μαζί με ένα εκ των γιων του Γιώργου Σαχπατζίδη, ενώ την Τρίτη (23/3) αναμένονται στη Θεσσαλονίκη για να "πετάξει" ο Βρύζας με την αποστολή των "ασπρόμαυρων" για το Λβιβ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Αλέξανδρου Τζιόλη, και προσπαθεί να τον πείσει για να φορέσει ο παίκτης του την ερχόμενη σεζόν τη φανέλα του "Δικεφάλου".

Ο Βρύζας καταλάβει σημαντικές προσπάθειες για να φέρει τον Τζιόλη στην Τούμπα, όμως, την τελική απόφαση θα την πάρει ο παίκτης.

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ενημερωμένος για το μεταγραφικό στόχο του "Δικεφάλου" και είναι απόλυτα σύμφωνος για την περίπτωση του αμυντικού χαφ.

Συζητήσεις με Ίντερ για δανεισμό του Ρίβας

Ακόμη, οι δύο άνδρες, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της "Metrosport" βρέθηκαν και στα γραφεία της Ίντερ έπειτα από πρόσκληση της ιταλικής ομάδας και είχαν συζητήσεις για το δανεισμό του 28 Κολομβιανού αμυντικού Νέλσον Ρίβας.

Για το Νέλσον Ρίβας τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς ο παίκτης θα έρθει με τη μορφή δανεισμού, όμως, το κασέ του είναι υψηλό.

Ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καλύψει τουλάχιστον το μισό συμβόλαιο του παίκτη, με την Ίντερ να πληρώνει το άλλο μισό.

Είμαι μία φορά διεθνής και έχει αγωνιστεί ως δανεικός στη Λιβόρνο και στην ουκρανική Ντνιέπρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ