ΠΑΟΚ

Επαφές ΠΑΟΚ με Αλσίνα για τις Ακαδημίες

Επαφές ΠΑΟΚ με Αλσίνα για τις Ακαδημίες

O Λούμπος Μίχελ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντάνι Αλσίνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Ο Ντάνι Βίγκας Αλσίνα φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Λούμπος Μίχελ για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αλσίνα εργάζεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έχοντας επωμιστεί το κομμάτι της στελέχωσης των ακαδημιών που έχουν στήσει οι "μπλαουγκράνα" σε Αφρική και Ασία, καθώς εδώ και χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να παρακολουθεί το τρόπο λειτουργίας των "φωλιών" των Καταλανών. Με αυτή την ιδιότητα είχε βρεθεί και στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Ξάνθη, πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και είχε υπό την εποπτεία του το τουρνουά που είχε στηθεί στα Πηγάδια.

Ο Ισπανός αποτελεί προσωπική επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή του "Δικεφάλου", με την πρώτη συνάντηση να λαμβάνει χώρα πριν από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την περίοδο ο Αλσίνα βρίσκεται στην Αμερική.

Photo Credits: Twitter Dani Bigas Alsina

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ