ΠΑΟΚ

Εντόπισε στόχο για την άμυνα

Εντόπισε στόχο για την άμυνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ Άρνεσεν σκανάρει την αγορά για στόπερ και επιτελικό μέσο και οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι έχει συγκεκριμένες προτάσεις να καταθέσει στον Ιβάν Σαββίδη.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές αναζητήσεις ενόψει Γενάρη. Ο Φρανκ Άρνεσεν ψάχνει να βρει έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιτελικό μέσο, έτοιμους να βοηθήσουν τον Δικέφαλο αμέσως μόλις αποκτηθούν.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κινείται με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες τις τελευταίες ώρες λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς θέλει να κάνει τις εισηγήσεις του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, προκειμένου να πάρει κατευθύνσεις για το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί στις διαπραγματεύσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να γίνει μία ακόμη σύσκεψη σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα και φαίνεται πώς ο 59χρονος Δανός θα πάει προετοιμασμένος απόλυτα σ΄αυτή.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι συγκεκριμένοι στόχοι και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα, έχουν αρχίσει επαφές για έναν στόπερ κοντά στα 30, από προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που μπορεί να έρθει και να βοηθήσει άμεσα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πώς πολύ σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αφήσει στην άκρη την αναζήτηση παικτών και θα μπει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις για να κλείσει μεταγραφές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ