ΠΑΟΚ

Ενθουσιάστηκε ο Γιώργος Σαββίδης

Ενθουσιάστηκε ο Γιώργος Σαββίδης
Σαββίδης INTIME SPORTS

Διαβάστε τι έγραψε στο Instagram ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος για τη σπουδαία βραδιά του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος δεν είχαν την τύχη να βρεθούν χθες το βράδυ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Ωστόσο, πανηγύρισαν κι αυτοί τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντόρτμουντ.

Ο πρωτότοκος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ανέβασε στον λογαριασμό του στο "instagram" φωτογραφία από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και σχολίασε: "αυτές είναι εκδρομές" με το Hashtag "απίστευτο".

Εκλεκτοί θεατές στην κερκίδα

Εξάλλου, στο γήπεδο της Ντόρτμουντ βρέθηκαν ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια και η σύζυγός του Βάσω Βεργίδου παρέα με φιλικό τους ζευγάρι, καθώς και ο γιος του Φρανκ Άρνεσεν, Σεμπάστιαν που είναι σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Είδε το ματς με τον πατέρα του και τον Τούρκου ατζέντη του, Αταλάι Μουτλού, καθώς και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη και τη σύζυγό του, ενώ μπροστά τους κάθονταν ο Νίκος Βεζυρτζής και το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ενθουσιάστηκε ο Γιώργος Σαββίδης
Ενθουσιάστηκε ο Γιώργος Σαββίδης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ