ΠΑΟΚ

Ενθουσίασαν τον Μίρτσεα Λουτσέσκου, Τούμπα και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου τήρησε την υπόσχεσή του, ήρθε να δει γεμάτο γήπεδο σε αγώνα του Δικεφάλου και είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Δεν έφυγαν μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης ικανοποιημένοι από την Τούμπα χθες βράδυ. Μέσα στα χαμόγελα ήταν και ο Μίρτσεα Λουτσέσκου που τήρησε την υπόσχεση που είχε από την προηγούμενη επίσκεψή του στην Τούμπα στο ματς με τον Ατρόμητο: "Θα ξανάρθω στο επόμενο ματς για να δω το γήπεδο γεμάτο με κόσμο".

Ο πολύπειρος τεχνικός εμφανίστηκε με τους Έλληνες εκπροσώπους του γιου του, Δημήτρη Καρύδα και Γιώργο Φούγια στην Τούμπα, χαιρέτησε τον Ιβάν Σαββίδη και συμφώνησαν να τα πουν μετά το τέλος του ματς, όπως και έγινε.

Ο Ρουμάνος κόουτς είχε για περίπου 20 λεπτά έναν διάλογο στα ρώσικα με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου και από τις εκφράσεις των προσώπων τους και τα γέλια που έπεσαν άφθονα, αντιλήφθηκαν και οι γύρω τους ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου στο στενό περιβάλλον του δήλωνε ενθουσιασμένος και από την εικόνα της Τούμπας και την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Το τι άλλο συζήτησαν οι δύο άνδρες είναι κάτι που έχει μείνει ανάμεσά τους...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ