ΠΑΟΚ

Εντατική θεραπεία για Τζαβέλλα

Εντατική θεραπεία για Τζαβέλλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας άρχισε σήμερα θεραπεία με τους φυσιοθεραπευτές του ΠΑΟΚ και από αύριο θα έχει διπλό πρόγραμμα καθημερινά για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.

Η κάκωση-διάταση έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο που υπέστη ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ λίγο πριν μπει στον Γολγοθά των επτά αγώνων σε 21 μέρες.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν ήταν απλά μία σταθερά στην άμυνα του ΠΑΟΚ φέτος, αλλά έβγαζε και αρχηγικό χαρακτήρα στα παιχνίδια της ομάδας. Γι’ αυτό και κρίνεται επιτακτικό να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.

Η εκτίμηση του γιατρού του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα κάνει λόγο για απουσία τριών-τεσσάρων εβδομάδων, ωστόσο, ήδη έχει ετοιμαστεί ένα εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για να μειωθεί όσο το δυνατόν ο χρόνος μέχρι την επιστροφή του στα γήπεδα. Την Τρίτη έκανε ένα μικρό κομμάτι θεραπειών και από αύριο μπαίνει σε διπλό πρόγραμμα, πρωί-απόγευμα.

Ο 29χρονος αμυντικός θα περνά αρκετές ώρες στη Νέα Μεσημβρία με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας και πέρα από τις συνήθεις πρακτικές με ρευματοθερπαεία και κολύμβηση θα δουλέψει και με ειδικά μηχανήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένο το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε μία ανάρτηση στοInstagramγια να προαναγγείλει την δουλειά που τον περιμένει ανεβάζοντας φωτογραφία με τους φυσιοθεραπευτές Νίκο Τσιρέλα (ακριβώς πάνω του) και Πέτρο Νικολακούδη (λίγο πιο πλάγια).

Με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ ο Τζαβέλλας θα χάσει τα ματς με Ηρακλή (εντός 16/10), Καραμπάγκ (εκτός 20/10), Ολυμπιακό (εκτός 23/10), Λάρισα (26/10), ΑΕΚ (30/10) και θα παλέψει να επιστρέψει στο ματς με την Καραμπάγκ (εντός, 3/11) ή τον Πανιώνιο (εκτός, 6/11).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

Επιστροφη στο σπιτι!εχουμε πολυ δουλεια..Με αγαπούν και με προσέχουν τόσο που ηδη νοιωθω πολυ δυνατος!#thessaloniki #vorras #tzave31 #tsir #petran #PAOK

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (@tzavellasg) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ