ΠΑΟΚ

Εντατικές συνομιλίες ΠΑΟΚ-Σαχτάρ για Αζεβέδο

Shakhtar's Marcio Azevedo, right, outruns Malmo's Vladimir Rodic during the Champions League Group A soccer match between FC Shakhtar and Malmo at Arena Lviv stadium in Lviv, western Ukraine, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shakhtar's Marcio Azevedo, right, outruns Malmo's Vladimir Rodic during the Champions League Group A soccer match between FC Shakhtar and Malmo at Arena Lviv stadium in Lviv, western Ukraine, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο Μάρσιο Αζεβέδο αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε συζητήσεις με την Σαχτάρ για την απόκτησή του. Υπάρχουν, όμως, ενδοιασμοί λόγω του βεβαρημένου ιατρικού παρελθόντος του παίκτη. (VIDEO)

Στον ΠΑΟΚ μελετούν διάφορες περιπτώσεις αριστερών μπακ, όπως του Αλίν Τόσκα για τον οποίο σας ενημέρωσε το Sport24.gr, ωστόσο τις τελευταίες ώρες απασχολεί σοβαρά η υπόθεση του Μάρσιο Αζεβέδο, του ύψους 1.73μ. μπακ, τον οποιο γνωρίζουν στην Τούμπα από τις αναμετρήσεις με την Μέταλιστ πριν 4,5 χρόνια.

Ο Μάρσιο Αζεβέδο ανήκει στην Σαχτάρ, έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μπει σε συζητήσεις με τους παράγοντες του συλλόγου του Ντόνετσκ για την απόκτησή του.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει δηλώσει πρόσφατα, στις 9 Δεκεμβρίου στην "Globo Esporte": "Βρίσκομαι στην Σαχτάρ πέντε χρόνια και το συμβόλαιό μου φτάνει στο τέλος του. Μπορεί να ανανεώσω, ίσως όμως επιστρέψω στην πατρίδα μου, γιατί λείπω καιρό. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον μου ακόμη".

Κι αυτό είναι το πρώτο σημείο προβληματισμού, καθώς ο Αζεβέδο προτάσσει την επιστροφή στην πατρίδα του και όχι μία νέα σελίδα στην καριέρα του γεμάτη φιλοδοξίες.

Το δεύτερο και κυριότερο σημείο προβληματισμού αφορά στα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στην καριέρα του και τον έστειλαν στο χειρουργείο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 25 Νοεμβρίου του 2015 που είχε παίξει κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του Champions League, έπαιξε ξανά σε αγώνα Κυπέλλου τον Απρίλιο του 2017 και έκτοτε έχει παίξει σε ακόμη εννιά ματς. Φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια και αυτό το γεγονός εγείρει ερωτηματικά για την ετοιμότητά του.

Ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καλή άποψη, προφανώς και λόγω πληροφοριών που έχει από τον πατέρα του που ήταν προπονητής του Αζεβέδο.

Η καριέρα του Αζεβέδο άρχισε από τις Ακαδημίες της Ζουβεντούδε, στη συνέχεια πέρασε από την Φορταλέζα, την Ατλέτικο Παραναένσε και την Μποταφόγκο, πριν καταλήξει στην Μέταλιστ.

AP Photo/Efrem Lukatsky

Δείτε μία εκπληκτική απόκρουση του Αζεβέδο με το κεφάλι πάνω στη γραμμή του τέρματος:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ