ΠΑΟΚ

Εντατικές επαφές με Εσπανιόλ για Κάνιας

Εντατικές επαφές με Εσπανιόλ για Κάνιας

Ο Λούμπος Μίχελ «δουλεύει» τη μεταγραφή του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στον ΠΑΟΚ και ψάχνει την τελική συμφωνία με την ισπανική ομάδα.

Μετά την επιτυχή κατάληξη της μεταγραφής Ζέλικο Μπρκιτς, ο Λούμπος Μίχελ έχει ρίξει το βάρος της προσπάθειάς του στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών. Αυτής ενός ακόμη στόπερ για την οποία χρειάζεται ακόμη λίγο δρόμο, καθώς και του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Ο 29χρονος αμυντικός μέσος της Εσπανιόλ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και όπως έλεγε στο Sport24.grάνθρωπος του περιβάλλοντός του «έχουμε καταλήξει σε συμφωνία σε όλα τα ζητήματα με τον ΠΑΟΚ, μένει μόνο το κομμάτι που αφορά στην Εσπανιόλ».

Το γεγονός ότι ο Λούμπος Μίχελ είναι πιθανόν να μην βρεθεί αύριο στην Ολλανδία για να δει τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, δείχνει και το πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές που έχει με τους Ισπανούς. Υπάρχουν ορισμένοι στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ που υποστηρίζουν ότι έχουμε μπει πλέον στην αντίστροφη μέτρηση για κλείσει η μεταγραφή Κάνιας στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες μιλούν είτε για ποσό εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, είτε για ποσοστό μεταπώλησης που θα δοθεί στην Εσπανιόλ, το σίγουρο είναι όμως ότι η συμφωνία θα επέλθει μετά από σκληρή διαπραγμάτευση.

Η συμφωνία με Κάνιας ατού στα χέρια Μίχελ

Κατά την προσφιλή τακτική του, ο Λούμπος Μϊχελ μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με ομάδες, έχοντας εξασφαλίσει τη συμφωνία με τους παίκτες τους οποίους κάνει συμμάχους τους και με αυτό τον τρόπο ασκεί μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα τους. Στην περίπτωση Κάνιας, ο οποίος την πρώτη σεζόν του στην Εσπανιόλ είχε εξαιρετική παρουσία, πέρυσι όμως δεν ήταν το ίδιο καλός λόγω κάποιων τραυματισμών και της συνολικά πολύ χειρότερης πορείας της Εσπανιόλ, αυτό που μετρά είναι η επιθυμία του να έρθει σε μία ομάδα που βρίσκεται στα προκριματικά τουChampionsLeague. Απέρριψε, μάλιστα, πρόταση της Βαγιαδολίδ. Γι’ αυτό και στις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη μεταξύ ΠΑΟΚ και Εσπανιόλ προσπαθεί να αποτελέσει τη γέφυρα που θα φέρει τη συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ