ΠΑΟΚ

Εντατικές επαφές για Χατσερίντι, στη λίστα και ο Λομπαέρτς

Εντατικές επαφές για Χατσερίντι, στη λίστα και ο Λομπαέρτς

Μέρα διαδοχικών συσκέψεων χθες για τον Ιβάν Σαββίδη με τον Λούμπος Μίχελ και άλλους συνεργάτες του με κύρια θέμα τα μεταγραφικά. Ξεκαθαρίζει το θέμα Χατσερίντι, προτάθηκε για δανεισμό και ο Νικολά Λομπαέρτς.

Η πρώτη σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ έγινε με τον Λούμπος Μίχελ αργά το βράδυ της Παρασκευής και μόνο οι δύο άνδρες γνωρίζουν το περιεχόμενό της.

Προφανώς, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ζήτησε πλήρη ενημέρωση για την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης Μολέντο και για όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα (δανεισμούς και αποδεσμεύσεις παικτών, όπως οι Κάτσε, Μυστακίδης και Κωνσατντινίδης στον Παναθηναϊκό) και φυσικά τις μεταγραφικές κινήσεις από εδώ και στο εξής.

Μέχρι χθες (20/1) το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό αν ο Σαββίδης είχε μιλήσει και με τον Λουτσέσκου, κάτι πολύ πιθανό λόγω της παρουσίας στο "Μακεδονία Παλλάς" την αποστολής του ΠΑΟΚ ενόψει του απογευματινού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει ήδη δοθεί η εντολή να γίνουν οι τελικές επαφές για να ξεκαθαρίσει το θέμα του Εβγέν Χατσερίντι και να φανεί αν ειναι εφικτή η απόκτησή του από την Ντιναμό Κιέβου.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΜΠΑΕΡΤΣ

Παράλληλα, στη λίστα του ΠΑΟΚ για τον κεντρικό αμυντικό υπάρχουν και άλλα ονόματα. Πέρα από τον Σουηδό Αντρέας Γκράνγκβιστ της Κράσνονταρ. υπάρχει και το όνομα του Βέλγου, Nικολά Λομπαέρτς που έχει συνυπάρξει με τον Ρόμπερτ Μακ πέρυσι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport", o ατζέντης του. Σάντος Βέρχουστ, αποκάλυψε: "συζητάμε με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα για την περίπτωση του Νικολά Λομπαέρτς. Έχουμε ανταλλάξει και οικονομικά στοιχεία για την προοπτική δανεισμού του. Περιμένουμε τις τελικές συζητήσεις για να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα".

Ο Λομπαέρτς είναι 32 ετών, αγωνίζετραι στην Οστάνδη με την οποια έχει συμβόλαιο ως το 2020 (μάλιστα σκόραρε χθες κόντρα στην Κορτράικ) και για εννιά σεζόν αγωνίστηκε στη Ρωσία με την φανέλα της Ζενίτ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ