ΠΑΟΚ

Εντατικά μαθήματα τακτικής από τον Λουτσέσκου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε σε δύο γκρουπ τους παίκτες του ΠΑΟΚ και δούλεψε στην ανασταλτική λειτουργία και στην ανάπτυξη. Εβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μακ.

Έμφαση στην τακτική, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα, δόθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Πέμπτης (14/12). Ο Ρουμάνος κόουτς χώρισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε δύο γκρουπ. Με τους αμυντικούς έκανε μαθήματα ομαδικής αμυντικής συμπεριφοράς και με τους επιθετικούς προσομοιώσεις ανάπτυξης με τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Δείτε το χαρακτηριστικό video

Ο Ρόμπερτ Μακ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και συνέχισε αποκατάσταση λόγω της ισχιαλγίας που τον ταλαιπωρεί, ο Αχιλλέας Πούγγουρας ολοκλήρωσε πρόγραμμα επανένταξης κι ο Εργκούς Κάτσε έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Βιεϊρίνια ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις στο γυμναστήριο.Την Παρασκευή (15.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει για τα Χανιά.

ΠΡΟΒΑΡΑΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ, ΡΕΪ, ΣΑΧΟΒ

Τα κοστούμια που θα φορούν για τα επόμενα δύο χρόνια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρουσίασαν ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Ροδρίγο Ρέι και ο Εβγέν Σάχοβ, σε εκδήλωση που έγινε στην έδρα του χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Brokers Jeans. Καλεσμένοι οι VIP του γηπέδου της Τούμπας, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι της οικογένειας του Δικεφάλου, καθώς επίσης και άνθρωποι του χώρου της μόδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ