ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Το γκολ μου δίνει αυτοπεποίθηση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πέντρο Ενρίκε στάθηκε στη σοβαρότητα του ΠΑΟΚ που έφερε την άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι το γκολ του δίνει αυτοπεποίθηση.

Ο Πέντρο Ενρίκε άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας το δρόμο για την εμφατική επικράτηση του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε.

Συγκεκριμένα είπε στο Nova:

"Η νίκη σημαντικότερη από το δικό μου γκολ. Έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Κυνηγούσα το γκολ και ευτυχώς το πέτυχα σήμερα, για εμάς τους επιθετικούς τα γκολ μας δίνουν αυτοπεποίθηση.

Απειληθήκαμε ελάχιστα, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ήταν όμως το πρώτο ματς από μεταξύ μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε και στα άλλα ματς με τον ίδιο τρόπο θα έρθουν κι άλλες νίκες.

Το πρώτο γκολ που ήρθε νωρίς ήταν πολύ σημαντικό, ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο του είναι εξίσου καλοί. Θα ήθελα να κρατήσω τη σοβαρότητα που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε έναν προπονητή με νοοτροπία νικητή.

Και εμείς είχαμε αλλαγές στο ματς με τον Ατρόμητο και παίξαμε πολύ καλά. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία, στον αναπληρωματικό για να παίξει, πρέπει να παίζει καλύτερα από τους βασικούς για να αποδείξεις την αξία σου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ