ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Πανέτοιμοι να φέρουμε το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ"

Ενρίκε: "Πανέτοιμοι να φέρουμε το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ"

Ο Πέντρο Ενρίκε αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Έτοιμος για την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε ο Πέντρο Ενρίκε, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του MVP στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, όπου έδωσε δύο ασίστ στα δύο πρώτα από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Κέρκυρας:
"Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα και δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και με αυτό τον τρόπο ήρθε αυτό το εύκολο αποτέλεσμα".

Για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ:
"Προσωπικά νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε όρεξη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και να φέρουμε το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Οποιοσδήποτε και να παίξει η ποιότητα περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη και σήμερα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές έδειξε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχουν καλοί παίκτες με πολλές παραστάσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για το ότι έχει καλύτερη απόδοση στους εντός έδρας αγώνες:
"Η συγκέντρωση και η προετοιμασία που ακολουθώ είναι ακριβώς ίδια και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ίσως είναι σύμπτωση. Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια βοηθάει και ο κόσμος, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο, με μια καλή πάσα, με ένα κλέψιμο με ένα γκολ. Απλά είναι τύχη. Η διάθεση είναι ίδια".

Δεληγιαννίδης: "Πήραμε καλή ψυχολογία ενόψει τελικού"

Ο νεαρός Παναγιώτης Δεληγιαννίδης από την πλευρά του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πήρε καλή ψυχολογία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

" Έτσι όπως παίξαμε ήρθε εύκολα η νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως θέλαμε, κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε πέντε γκολ και πιστεύω ότι πήραμε καλή ψυχολογία ενόψει τελικού".

Για τον τελικό του κυπέλλου:
"Το ματς του τελικού θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος. Χρειάζεται συγκέντρωση και πάθος για να πετύχουμε τον στόχο που θέλουμε, να πάρουμε δηλαδή το κύπελλο".

Για την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού:
"Είχαμε βάλει σαν στόχο την πρόκριση στον τελικό, δουλέψαμε για αυτό και δείξαμε ότι το αξίζαμε".

Κάτσε: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ο τελικός"

Ο Έργκους Κάτσε ο οποίος έπαιξε και σκόραρε στο ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "NOVA":

"Από την αρχή είχαμε ένα στόχο, θέλαμε τη νίκη, πετύχαμε αρκετά γκολ, παίξαμε πολύ καλά, για το γκολ μου, το αφιερώνω στην κόρη μου, είμαι πολύ χαρούμενος που ένιωσα αυτό το συναίσθημα μέσα στην Τούμπα. Κάποιοι παίκτες παίζουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Η ομάδα στις αρχές δεν πήγαινε τόσο καλά αλλά μετά τον Ιανουάριο κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και φτάσαμε και στον τελικό Κυπέλλου.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, πρέπει να το πάρουμε γιατί έχουμε καιρό να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Είναι ένας τελικός, ένα ματς 50-50 και όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος αυτός θα το πάρει και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί. Είναι ένα διαφορετικό ματς, είναι ένας τελικός και ο καθένας έχει το κίνητρο να δείξει αυτά που μπορεί και να πάρουμε το Κύπελλο".

Πούγγουρας: "Το πάθος θα κρίνει τον τελικό"

Στον τελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, τονίζοντας ότι θα κριθεί στο πάθος και στη θέληση.

Συγκεκριμένα δήλωσε στη "NOVA":

"Έτσι όπως ήρθε το ματς κάναμε πολλές φάσεις, από τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ άνοιξε το ματς, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και σκοράραμε. Μετά το τρίτο και τέταρτο γκολ ήμασταν πιο άνετοι και ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα. Το να μένεις χωρίς παιχνίδια για καιρό δεν είναι τόσο εύκολο όταν θα έρθει η στιγμή να παίξεις αλλά δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό έχεις να παίξεις αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος και να αρπάξεις την ευκαιρία.

Η ομάδα ξεκίνησε και με μείον τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από τη φετινή πορεία. Ο τελικός ξεκινάει από τώρα και πάμε για να πάρουμε το Κύπελλο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό που θα κρίνει τον τελικό θα είναι το πάθος και ποιος το θέλει περισσότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ