ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Με ήθελε στην Άουγκσμπουργκ ο Βάιντσιρλ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι Πέντρο Ενρίκε, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Στέλιος Μαλεζάς μίλησαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σάλκε, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-0 στην Τούμπα και ουσιαστικά πέρασαν στον επόμενο γύρο του Europa League.

Ο Πέντρο Ενρίκε δήλωσε ότι υπάρχει και η ρεβάνς στη Γερμανία για τον ΠΑΟΚ παρά την ήττα με 3-0 στην Τούμπα, ενώ εξήγησε και το θετικό για τον ίδιο σχόλιο του προπονητή της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ, που τον χαρακτήρισε ενδιαφέρον παίκτη νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βραζιλιάνος είπε συγκεκριμένα:

"Η ομάδα δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σήμερα και χάσαμε δίκαια από τη Σάλκε που ήταν καλύτερη. Όταν όλα δεν πηγαίνουν καλά είναι εύκολο να κάνεις κριτική", είπε αρχικά και συνέχισε: "Δεν μπορώ να πω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Έχουμε το παιχνίδι την Κυριακή με τη Βέροια και μετά τη ρεβάνς στη Γερμανία, θα παλέψουμε και εκεί".

Για τη δήλωση του προπονητή της Σάλκε πως τον ξεχώρισε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Έχουμε αναπτύξει μία σχέση από όταν ήταν στην Άουγκσμπουργκ και ήθελε να με πάρει εκεί. Ωστόσο όλοι οι παίκτες μας είναι σημαντικοί και πρέπει να βελτιωθούμε".

Κρέσπο: "Δείξαμε φοβισμένοι"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στάθηκε στο φόβο που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Σε όλο το παιχνίδι δείξαμε λίγο φοβισμένοι, αυτό είναι ένα γενικότερο σχόλιο για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Από μία στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ, αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Μιλήσαμε πριν το ματς και στο ημίχρονο είπαμε ήταν πολύ σημαντικό να μη δεχτούμε άλλο γκολ. Πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρόκριση".

Μαλεζάς: "Δύσκολο να το γυρίσουμε"

Τέλος, ο Στέλιος Μαλεζάς από την πλευρά του στάθηκε στην ποιότητα της Σάλκε παρά το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Στην αρχή του αγώνα είχαμε 1-2 καλές ευκαιρίες για γκολ όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε αντίθεση με τη Σάλκε που στην πρώτη της φάση βρήκε το γκολ. Ο αντίπαλος είχε ποιότητα, κράτησε τη μπάλα και μας πήγε έτσι ως το τέλος του που δεχθήκαμε ακόμη δύο γκολ σε δύο φάσεις. Δυστυχώς χάσαμε ένα ματς που στην αρχή πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Δεν μας έλειψε το πάθος ή η διάθεση, απλά η Σάλκε είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική και ευτύχησε να βάλει γκολ στην πρώτη της ευκαιρία. Μετά έπαιξε πιο ελεύθερα και μας έβαλε και τα άλλα δύο. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε στη ρεβάνς. Αυτό που πρέπει όμως τώρα είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας και όταν έρθει η ώρα θα δούμε και το ματς στη Γερμανία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς: "Πλασματικό το σκορ, δεν μας άξιζε το 0-3"
Μυστακίδης: "Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά"
ΠΑΟΚ αδίκησες τον εαυτό σου
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Τα στημένα πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ, ήττα 3-0 από την Σάλκε και αντίο Ευρώπη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ