ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Καταρρεύσαμε από την κούραση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
Ενρίκε MOTIONTEAM

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό, ο Πέδρο Ενρίκε προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το πώς χάθηκε το παιχνίδι για την ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε. «Είναι περίεργο το συναίσθημα, γιατί είχαμε το πάνω χέρι, αλλά ξαφνικά καταρρεύσαμε από κούραση, χάσαμε το παιχνίδι και τελικά η θέση μας δεν είναι αυτή που μας αρμόζει. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι ενόψει της νέας σεζόν» είπε.

Και συνέχισε: «Τα πλέι οφ είναι ένας πολύ δύσκολος θεσμός, υπάρχουν τραυματισμοί, κούραση κι η κάθε ομάδα άλλαζε ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν κέρδισε 5 ή 6 παιχνίδια. Εμείς πετύχαμε αρκετά πράγματα φέτος, κάναμε περήφανο τον κόσμο μας. Στο πρωτάθλημα πήραμε τη 2η θέση, αν και δεν τα καταφέραμε στο πλέι οφ».

Για την προσωπική του απόδοση, σχολίασε: «Προσωπικά νιώθω ότι αναγεννήθηκα στον ΠΑΟΚ, ενώ στη Ρεν ένιωθα πεθαμένος αγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, δουλεύω συνεχώς για να είμαι καλύτερος κι ελπίζω όλα να πάνε ακόμη καλύτερα του χρόνου. Σήμερα κάνεις δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός με ψυχή, 3-2 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ίβιτς: "Ρισκάραμε και χάσαμε"
Βόμβες Σαββίδη: "Μπορώ να τον στείλω στη σύνταξη"
Ίβιτς: "Παίρνω πάνω μου την ευθύνη"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ